Beam logotyp

Webbkarta | Beam Internationellt |

 

 
 

 

Beams fördelar Beam-systemet Nyheter Frågor och svar Kontakta oss Om Electrolux

 

 
 

Om Electrolux

Electrolux är världens största tillverkare av centraldammsugare

Electrolux har utvecklat och marknadsfört dammsugare sedan 1912 och har en djup och omfattande erfarenhet inom området. Vi lägger alltid största vikt på att ha produkter som motsvarar de allra högsta miljökraven och som stämmer med dina förväntningar på komfort och bekvämlighet.

Sedan 1957 har Electrolux centraldammsugarsystem tillverkat marknadsledande centraldammsugarsystem. Electrolux centraldammsugarsystem är världens ledande tillverkare och marknadsförare av centraldammsugarsystem och vi tillverkar ungefär en tredjedel av alla centraldammsugare.

Electrolux - den eftertänksamma designern

Kommer du ihåg senast du öppnade en present och utbrast:
”Å! Hur visste du? Det är precis vad jag ville ha!” Det är just den sortens känslor som formgivarna på Electrolux försöker väcka hos alla som väljer eller använder en av våra produkter. Vi lägger ner tid, kunskaper och tänkande på att skapa det slags redskap som du verkligen behöver och vill ha.

Denna omsorg betyder att man förnyar med förståelse. Inte formgivning för formgivningens skull utan formgivning för användarens skull. För oss betyder omtänksam design att göra hjälpmedlen lättare att använda och uppgifterna trevligare att utföra.

Så när vi säger att vi tänker på dig, så ska du veta att det är detta vi menar!

www.electrolux.com

 

 

 

 


© 2008 - 2010 Beam Sverige AB - Electrolux Home Care Products
Webbdesign av Adelsgaard

Electrolux Central Vacuum Systems