Beam logotyp

Webbkarta | Beam Internationellt |

 

 
 

 

Beams fördelar Beam-systemet Nyheter Frågor och svar Kontakta oss Om Electrolux

Beams fördelar:

Dammupptagning

Självrengörande filter

Hållbarhet

Hälsosamt boende

Tyst drift

Hur systemet arbetar


 
 

Hälsosamt boende

Klinisk forskning på Kaliforniens universitet Davis visar att Beams centraldammsugarsystem minskar flera former av allergier. 

Forskning

Förorenad inomhusluft är ett av de vanligaste problem som allergiexperter sysslar med. Att installera och använda ett centraldammsugarsystem rekommenderas ofta som ett medel för att undanröja förorenande ämnen. Forskare vid Kaliforniens universitet Davis tog på sig uppgiften att visa om en centraldammsugare kan mildra allergisymptomer.

Resultat

Till skillnad från vanliga dammsugare så tar en Beam centraldammsugare bort 100 % av damm, kvalster, pollen, djurmjäll och andra allergiframkallare, och överträffar på så sätt vanliga dammsugare i fråga om att lindra allergisymptomer.

Undersökningsresultaten publicerades i artikeln "Inverkan av ett central-dammsugarsystem på livskvaliteten hos patienter med allergisk rinit förknippad med husdamm", som utkom i Journal of Investigational Allergology and Clinical Immunology. Studien genomfördes under ledning av Stanley M. Naguwa, MD, och M. Eric Gershwin, MD, båda på Avdelningen för reumatologi, allergi och klinisk Immunologi, Kaliforniens universitet vid Davis Medicinska fakultet, Davis, Kalifornien, USA.

Kvinna som ler tillsammans med hund
quote_removes_100_swe

 

 

 


© 2008 - 2010 Beam Sverige AB - Electrolux Home Care Products
Webbdesign av Adelsgaard

Electrolux Central Vacuum Systems